Vrouwen: Nederlaag voor ADO-beloften, dikke zeges DSVP en Ariston’80

De beloften van ADO Den Haag moesten hun tweede nederlaag incasseren. PSV was te sterk op Houtrust. In de tweede klasse was DSVP de bovenliggende partij in het duel met GJS. Ook Ariston’80 begon sterk aan de competitie met een zege op Die Haghe.

Tekst: Roland van der Linden

Beloftencompetitie

ADO Den Haag was niet opgewassen tegen koploper PSV. De Eindhovense vrouwen hielden hun eerste plaats vast met een 0-2 overwinning. ADO Den Haag boekte tot nu toe één overwinning uit drie duels.

2e klasse B

DSVP opende de competitie sterk met een duidelijke overwinning op GJS. In Pijnacker kwam een 6-1 uitslag op het scorebord. Ook Ariston’80 begon met een forse overwinning. Die Haghe werd met een 5-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

RKAVV kende een mindere start. Sleeuwijk boekte in eigen huis een nipte 1-0 overwinning. sv Den Hoorn moest het hoofd buigen voor Zuidland: 1-3.

3e klasse E

Lyra kende weinig genade met Graaf Willem II-VAC. De Westlandse vrouwen waren met 7-0 duidelijk de betere ploeg. In Voorburg was Forum Sport heer en meester in de confrontatie met Westlandia. De thuisploeg stapte met een 7-1 victorie van het veld. Concordia kon op eigen veld geen glans geven aan de openingswedstrijd tegen Maasdijk. De Delftse ploeg trok met 1-2 aan het kortste eind.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder