Gaat Jorno Reurink (HVC’10) meer scoren door Kick-In Football?

Voorafgaand aan de competitiewedstrijd HVC’10- Soccer Boys werd afgelopen zaterdag een contract getekend door de voorzitter van de Business Club van HVC’10, Leroy Smits (voorzitter BC en topscorer aller tijden van het elf jaar oude HVC’10) en Jorno Reurink (de creatieve aanvaller van HVC’10).

De Business Club van HVC’10 heeft er door het Hoekse bedrijf Kick-in Food Nutrition een nieuw BC-lid bijgekregen. Die versterking is er niet alleen in figuurlijke zin, maar ook in letterlijke betekenis.

Jorno Reurink heeft samen met jeugdvoorzitter Mitchel van Boven, Roy Kortsmit (ex-doelman van Sparta) en Brian Timmermans dit nieuwe bedrijf opgezet. De initiatiefnemers zijn allemaal voetballers uit Hoek van Holland en waren al lange tijd op zoek naar een effectief voedselsupplement, dat spelers nét dat beetje extra energie kan opleveren tijdens hun wedstrijden en trainingen.

Goedgekeurd

In samenwerking met onder meer sportartsen en (prof-)voetballers hebben de Hoekenaren recent diverse producten ontwikkeld die een ‘boost’ geven voor je het veld op gaat. ,,Het is dus Kick-in before kick-off”, aldus Jorno Reurink, die verder aangeeft dat de Hoekse producten reeds zijn goedgekeurd door zowel de Nederlandse Dopingautoriteit als en het NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport).

Eredivisiespelers

Intussen maken bekende Nederlandse eredivisiespelers als Michiel Kramer, Ralf Seuntjens, Alexander Büttner, Bart Vriends, Iliass Bel Hassani en Royston Drenthe gebruik van de producten van Kick-in Football Nutrition. Maar de ‘powerboosts’ zijn ook al te vinden in de kleedkamers bij onder meer Sparta, NAC, RKC en Excelsior. Bij Excelsior lijken de producten op dit moment meer aan te slaan dan bij Sparta.

‘Powerboosters’

Daarnaast gebruiken diverse amateurclubs als sv Honselersdijk, Westlandia, SC Monster, Zwaluwen, DSVP, AFC, ASWH en Kozakken Boys de potten met poeders. En natuurlijk staan de ‘powerboosters’ ook in de kleedkamer bij HVC’10. Die kunnen wel wat extra energie gebruiken want BC-voorzitter Leroy Smits kampt al enige tijd met een blessure en Jorno Reurink wacht nog op zijn eerste seizoenstreffer. ,,Schepje er boven op of erin”, zou je kunnen zeggen. ,,We zijn vanzelfsprekend heel blij dat dit nieuwe, Hoekse bedrijf lid is geworden van de BC”, aldus voorzitter Smits. ,,Kick-in Football Nutrition maakt immers snel naam in de voetballerij. Dit bedrijf is een mooie versterking van de BC van HVC’10.”

De ‘powerboosters’ zijn online te bestellen op de website van Kick-in Football Nutrition, maar zijn ook te koop in winkels in Wateringen, Delft en Apeldoorn.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder