Warming-up zaterdag 4F: Quintus in Den Haag op bezoek bij Toofan

Voor sv Houtwijk lijkt zaterdag een gemakkelijke opgave op het programma te staan met een thuiswedstrijd tegen Wanica Star voor de boeg. Quintus speelt een uitduel bij Toofan. GDA zal haar handen vol hebben aan Maasdijk.

Tekst: Hans Kulk

Geen verrassingen bij de start in 4F. Ook hier geen gelijke spelen. De hoogste uitslag werd door GDA neergezet (1-8 bij Wanica Star), gevolgd door Quintus (6-0 tegen GSC ESDO). Een doelpuntrijk weekeinde derhalve.

Komend weekend zal dit niet anders zijn. sv Houtwijk krijgt namelijk bezoek van Wanica Star. Een uitslag met dubbele cijfers ligt voor de ploeg van Richard Douw in de lijn der verwachtingen. Voor Quintus wacht ook een duel met perspectief. Toofan moet voor de mannen van coach Richard Langeveld (foto) geen enkel probleem zijn.

PGS/Vogel en MSV’71, beide winst in het eerste duel, treffen elkaar op sportpark Ockenburgh. De zaterdagtak van ODB brengt een bezoek aan BMT. GSC ESDO heeft een duel met ‘buurman’ HMSH voor de boeg. Het bezoekende HMSH versloeg vorige week BMT met 2-0. De overige wedstrijden in 4F zijn sv Erasmus – VCS en GDA – Maasdijk.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder