Warming-up zaterdag 4D/E: Derby tussen Vredenburch en RVC Celeritas

In de vierde klassen bevat het programma voor de tweede speelronde een aantal leuke derby’s. Haagse Hout treft KSD Marine. FC Zoetermeer krijgt het met BSC’68 aan de stok. In Rijswijk staan de plaatsgenoten Vredenburch en RVC Celeritas tegenover elkaar.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

In Zoetermeer vinden twee thuisduels plaats. SVO Buytenpark mag proberen tegen Zestienhoven de eerste punten binnen te slepen. Dit geldt niet voor FC Zoetermeer en BSC’68. Beide teams ontmoeten elkaar in Rokkeveen.

4e klasse E

Voor OLIVEO lijkt een makkelijk uitduel op het programma te staan. In het Zuiderpark wacht HDV als tegenstander. De formatie van trainer Edwin Vurens (foto) won afgelopen week met 11-0 van DVC. RVC Celeritas mag proberen om haar tweede overwinning op rij te boeken. Daarvoor moet plaatssgenoot Vredenburch aan de kant geschoven worden.

Op Sportpark De Kastelenring is SEV gastheer voor De Ster. KSD Marine hoeft niet ver te reizen. In Mariahoeve is Haagse Hout de tegenstander. Graaf Willem II-VAC krijgt op eigen veld bezoek van REMO.

Het Delftse DVC en Semper Altius hopen op een beter resultaat dan het afgelopen weekeinde. Het duel in Delft vangt aan om 14.30 uur. RAS en HPSV beginnen een kwartier later aan hun wedstrijd op het terrein aan de Abardastraat.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder