Warming-up zaterdag 1A: sv Nootdorp kan thuis goede zaken doen

sv Nootdorp is gastheer van WV/HEDW, dat vorige week ook won. VELO moet een lastige klip omzeilen bij Valken’68 en Die Haghe hoopt op de eerste punten thuis tegen BOL. Ook Forum Sport wil – uit tegen Argon – van de nul afkomen.

Tekst: Ton Beije

Die Haghe moet op sportpark Ockenburgh iets rechtzetten van de nipte nederlaag tijdens de eerste competitieronde bij WV/HEDW. De mannen van trainer Pieter Jongmans krijgen BOL op bezoek, dat juiste een overwinning boekte op ZOB.

VELO gaat een visite afsteken bij Valken’68. Een lastige klus in de wetenschap dat Valken’68 de competitie startte met een ruime 1-3 winst in Amsterdam bij AFC. VELO tankte zelf ook zelfvertrouwen, want het team van trainer Kevin van der Geest hield op eigen veld Voorschoten’97 met 3-1 in bedwang.

Inzet

Forum Sport, dat op de openingsdag met 2-3 onderuitging tegen sv Nootdorp, speelt nu uit tegen Argon, dat ook nog op nul punten staat. sv Nootdorp is gastheer van WV/HEDW. De formatie van trainer Marco Jalink (foto) kan dus bij winst goede zaken doen. Voorschoten’97 en sv Honselersdijk gaan op sportpark Adegeest de strijd met elkaar aan met als inzet van de hatelijke nul af te komen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder