Warming-up Zondag 3e/4e klasse: ODB wil sterke opening vervolg geven

In de derde klasse opende ODB sterk met een forse zege op Alphen. Nu staat een duel met DHL op het programma. Ook Voorschoten’97 reist af naar Delft voor een confrontatie met Taurus. In de vierde klasse komen alle drie Haagse ploegen in actie.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

ODB deed afgelopen weekend met een 6-0 overwinning op AVV Alphen goede zaken. Nu reizen de mannen van trainer Martin Abbenhuis (foto) naar Delft om DHL te bestrijden. De thuisploeg ging vorige week onderuit bij Sporting Leiden. De Leidse club gaat nu op bezoek bij SVH.

sv Madestein heeft na de kleine zege op Stompwijk’92 de eerste drie punten al binnen. In het uitduel bij Alphen gaat sv Madestein proberen om de goede start een vervolg te geven. Ook voor SEP staat een uitduel op het programma. In Schiedam is Kethel-Spaland de tegenstander.

Op het sportpark van de TU Delft bindt Taurus de strijd aan met Voorschoten’97. WIK kwam vorige week niet in actie tegen SVH en mag de competitie nu starten met een uitbeurt in Rotterdam bij HWD.

4e klasse A

Zuid West DH won afgelopen weekend met dikke cijfers van het Rotterdamse Pretoria. De Haagse ploeg stuit nu op stadsgenoot FC Skillz, dat alle hoeken van het veld kreeg te zien van Bolnes. sv Erasmus was afgelopen weekend vrij. De mannen van trainer Peter Hartgring komen op eigen veld in actie tegen Bolnes.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder