Warming-up Hoofdklasse (zo): Mario Koswal: ,,Te weinig punten gehaald”

TAC’90 was vorig weekend vrij en kon zich dus niet revancheren voor de nipte nederlaag die hete en week daarvoor leed bij TOGB. Zondag gaat de ploeg van trainer Mario Koswal (foto) op bezoek bij De Zouaven, dat één puntje meer bezit dan de Hagenaars.

Tekst: Ton Beije

TAC’90 heeft tot nu toe in vier wedstrijden vier punten verzameld. Te weinig volgens trainer Koswal: ,,Dat mag je wel zeggen. De nadruk op de training ligt op het maken van doelpunten. Tijdens de training gaat het goed en komende zondag gaat het zeker ook lukken.”

Heel veel weet Koswal niet van de komende tegenstander, de club waar ooit de broers De Boer met voetballen begonnen: ,,Ik weet dat ze afgelopen weekend aardig gescoord hebben tegen Alcides. (De Zouaven won thuis met 7-1 – red.). Wij zijn dus op onze hoede. Ik verwacht een wedstrijd waarin beide ploegen voor de winst gaan. Wij gaan 180 minuten in de bus zitten om met een goed resultaat weer terug te keren naar Den Haag.”

Stijgen

TAC’90 kan dus ook op de ranglijst weer wat stijgen en aansluiten bij de subtop, want De Zouaven heeft slechts één punt meer. Dat weet ook Mario Koswal. ,,Wij gaan er alles aan doen om zelf minimaal twee plaatsen te klimmen op de ranglijst.”

Koswal zal het in Noord-Holland moeten doen zonder Rachid Trenidad (,,hij keert 6 oktober terug van Bonaire”) en Mohammed El Ousrouti.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder