Haaglanden Voetbal langs de velden

De competitie was al bezig in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklassen. Vorig weekend ging ook het amateurvoetbal vanaf de eerste klasse en lager van start. Daar dus de tweede ronde dit weekend. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf.

ZATERDAG

Excelsior Maassluis-De Treffers, TEC Tiel-Scheveningen, Rijsoord-FC ’s-Gravenzande, Valken’68-VELO, Die Haghe-BOL, Argon-Forum Sport, sv Nootdorp-WV/HEDW, Westlandia-HVC’10, DSVP-Lyra, Quick Steps-sc Monster, FC Zoetermeer-BSC’68, RAS-HPSV en GDA-Maasdijk.

ZONDAG

Quick-Dongen, Westlandia-Gemert, De Zouaven-TAC’90, TOGB-RKAVV, DHC-Unitas’30, sv Den Hoorn-DOSKO, Wilhelmus-Full Speed, Laakkwartier-HVV en Concordia-Wippolder.

Liefs 22 wedstrijden (!) in het tweede volledige competitieweekend. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten gepubliceerd op deze website. Geen enkel medium levert zoveel informatie over competitiewedstrijden van de clubs in de regio Haaglanden

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder