Vrouwen: ADO Den Haag klimt naar middenmoot, RKAVV langs DSVP

In de beloftencompetitie was ADO Den Haag te sterk voor Excelsior en pakte haar tweede overwinning van het seizoen. In de tweede klasse boekte RKAVV een nipte zege op DSVP. Een niveau lager vermorzelde FC ’s-Gravenzande de reserves van Foreholte.

Tekst: Roland van der Linden

Beloftencompetitie

In Rotterdam bonden de beloften van ADO Den Haag de strijd aan met Excelsior. De Haagse vrouwen kwamen als winnaar uit het duel. Dankzij een 1-3 overwinning heeft ADO Den Haag een plek in de middenmoot veroverd.

2e klasse B

Die Haghe werd door ARC op Ockenburgh op een 1-1 gelijkspel gehouden. Voor de Haagse vrouwen was dit het eerste punt in deze competitie. RKAVV herstelde zich van de 1-0 nederlaag tegen Sleeuwijk. Het thuisduel tegen DSVP werd in een 1-0 overwinning omgezet.

sv Den Hoorn kon niet imponeren in het uitduel bij FC Maense. De vrouwen uit Midden-Delfland kregen met 1-0 klop en zijn na twee duels nog puntloos.  Ariston’80 was niet opgewassen tegen Zuidland. Het uitduel leverde een 5-2 nederlaag op.

3e klasse E

Forum Sport pakte haar tweede zege op rij. Na de 7-1 zege op Westlandia werd nu Sportclub Monster naar een 1-8 nederlaag gespeeld. FC ’s-Gravenzande kwam vorige week niet in actie. In haar eerste duel werd in Voorhout Foreholte 2 op een 2-11 eindstand getrakteerd. Lyra is ook nog zonder puntverlies. In een streekderby kreeg Westlandia in Naaldwijk met 0-3 klopt.

Maasdijk moest haar meerdere erkennen in sv Charlois. De Rotterdamse vrouwen vingen de thuisreis aan met een 2-3 overwinning op zak.  VCS speelde haar eerste duel en kwam meteen van een koude kermis thuis. FC Rijnvogels 2 was met 0-8 duidelijk de bovenliggende partij. Graaf Willem II-VAC en Concordia kwamen een 2-2 gelijkspel overeen.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder