Zaterdag 4F: Quintus en sv Houtwijk nog zonder puntverlies

||

Na twee speelrondes heeft Quintus al twee forse zeges op haar conto kunnen bijschrijven. Ook sv Houtwijk morste nog geen punten in de prille competitie.  PGS VOGEL en MSV’71 boden de toeschouwers een spannend duel.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Wil aan de Wiel

Op sportpark Ockenburgh liet Quintus geen spaan heel van Toofan. De mannen van trainer Richard Langeveld bereikten de rust met een 0-5 voorsprong. Na de hervatting deed Quintus het iets rustiger aan en sloot het duel af met een 0-8 stand op het scorebord. Angelo Zwirs nam zes van de acht treffers voor zijn rekening. Ook Remco van der Knaap en Rob van Binsbergen wisten het net te vinden.

Doeltreffend

sv Houtwijk was op eigen veld Wanica Star de baas. Door treffers van Jessy Smit, Lorenzo Scheffer, Sinan Ocal en Dennis Heemskerk grepen de mannen van trainer Richard Douw (foto) een 4-1 overwinning. Yener Tellez was doeltreffend voor Wanica Star.

Maasdijk nam al na vijf minuten spelen de leiding tegen GDA. Bart Hofstede nam de 0-1 voor zijn rekening. Na een uur spelen kwam GDA op gelijke hoogte. De ingevallen Samir Ben Omar bekroonde zijn goede invalbeurt met een mooie solo en dito doelpunt 1-1. Verder kwamen de Loosduiners niet, waardoor het duel in 1-1 eindigde.

Eerste

GSC ESDO pakte haar eerste overwinning in het duel met HMSH. Na negentig minuten voetballen stond een 3-0 eindstand op het bord. BMT speelde een sterk duel tegen ODB. De thuisploeg trok met 3-1 aan het langste eind. sv Erasmus was VCS met 4-1 de baas.

PGS/VOGEL scoorde na twee minuten al tegen MSV’71, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. Even later was het raak aan de andere kant door een doelpunt van Matthijs Jansen. In de 34e minuut trok Max de Bruijn de stand weer gelijk. Vlak voor rust bracht Michael van Alem PGS/VOGEL zelfs aan de leiding. In de tweede helft nam MSV’71 weer een voorsprong door treffers van Matthijs Jansen en Christiaan van der Pol. Met nog zeven minuten te gaan redde Michael van Alem een punt voor de equipe van trainer Vita Lorente: 3-3.