Zaterdag 3A/C: Blauw-Zwart en MVV’27 pakken punt, verlies VDL

De drie regioclubs in de derde klasse A en C konden de winst niet pakken. Blauw Zwart hield een punt over aan het duel met Lugdunum. MVV’27 boekte hetzelfde resultaat tegen OVV. VDL kwam er niet aan te pas tegen VFC.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Blauw-Zwart kon de goede competitiestart tegen Aarlanderveen geen vervolg geven. Op Sportpark De Schulpwei moesten de mannen van trainer Jos van der Helm genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel, waardoor de Wassenaarders nu op een zesde positie bivakkeren. Bram Smit schoot de eerste treffer van het duel binnen en was ook verantwoordelijk voor het laatste doelpunt. Tussendoor scoorde Lugdunum twee keer.

3e klasse C

MVV’27 kwam in Maasland niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen OVV. Voor rust konden beide teams het doel niet vinden. Vlak na de hervatting schoot Timo van Eijk de thuisploeg van trainer Marcel van Wieren (foto) naar een 1-0 voorsprong. De bezoekers uit Oostvoorne herpakten zich en sleepten een 1-1 gelijkspel uit het vuur.

VDL kon in Vlaardingen weinig indruk maken. Thuisploeg VFC boekte een terechte 4-1 overwinning. Joey van Dijk nam de enige treffer van de club uit Maassluis voor zijn rekening.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder