DSO houdt geslaagde avond voor jubilarissen

||

DSO heeft de avond waarop jaarlijks de jubilarissen in het zonnetje worden gezet er weer op zitten. Vrijdag was de kantine op sportpark Bentwoud volgestroomd de jubilerende leden, familie en vrienden.

Dit jaar was het voor de jubilarissencommissie en het bestuur van DSO een bijzondere editie vanwege het feit dat er twee jubilarissen. Ernst Versloot en Miech de Wit, 75 jaar lid zijn van de club. Binnen de Nederlandse sportwereld is het een zeldzaamheid dat er mensen 75 jaar lid zijn van een club. Naast het lidmaatschap hebben beiden ook hun handen uitgestoken voor de Zoetermeerse club.

Ernst Versloot is jarenlang jeugdvoorzitter geweest en heeft samen met Miech de Wit en natuurlijk met  veel anderen werkzaamheden verricht in het bouwen van de sportkantine in zowel het Burgemeester Vernedesportpark als in het Burgemeester van Tuyllpark. Beiden zijn ook erelid van DSO. Daarnaast zijn Ernst Versloot en Jan Wingerlaar (60 jaar lid) de afgelopen jaren actief geweest bij het ontvangen van scheidsrechters en begeleiding van de tegenstanders van het vlaggenschip en draaien zij op donderdag een bardienst.

Naast de leden die 75 jaar lid zijn, waren er ook diverse leden die 70, 65, 50, 40 en 25 jaar lid zijn. Door DSO-voorzitter Ruud Meere werden de speldjes uitgereikt en tijdens het uitreiken werden anekdotes over deze leden verteld. Tijdens deze avond werd er ook een DVD getoond met daarop beelden van de jaren 60-80.

Reünie

Na de uitreiking van de speldjes werd er nog lang nagepraat door alle oud-leden die dit ook als een reünie zagen en blij waren dat ze elkaar weer eens zagen na een periode waarin het niet mogelijk was om elkaar bij DSO te ontmoeten.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: DSO)

Lees verder