Warming-up zaterdag 4F: Quintus en sv Houtwijk gaan weer voor drie punten

Geen verrassingen afgelopen weekend in de vierde klasse F. Of het moet de ‘magere’ zege van sv Houtwijk op Wanica Star zijn geweest. De ploeg van Richard Douw won met ‘slechts’ 4-1. Quintus haalde opnieuw uit. Bij Toofan werd met 0-8 gewonnen.

Tekst: Hans Kulk

In Kwintsheul kijken trainer Richard Langeveld en zijn spelers op dit moment met veel plezier naar de ranglijst. Zes uit twee, veertien doelpunten voor, nul tegen. De enige ploeg die gelijke tred houdt qua punten is sv Houtwijk. Beide ploegen treffen elkaar voor het eerst op 20 november, wanneer Quintus gastheer is voor de oranjehemden.

Ongeslagen

Dit weekend ontvangen de Westlanders het door Dennis Vaz getrainde VCS. sv Houtwijk speelt ook thuis. BMT komt op bezoek op sportpark Rijnveld. De verwachting is dat beide koplopers ook na deze speelronde nog ongeslagen zullen zijn. De clubs die dolgraag de eerste punten willen binnenhalen, hebben geen gemakkelijke wedstrijd voor de boeg. Toofan gaat op bezoek bij HMSH, ODB ontvangt PGS/Vogel, terwijl Wanica Star aan de Melis Stokelaan MSV’71 mag verwelkomen.

In Loosduinen hoopt trainer Ronald Paats (foto) van GDA met vier punten uit twee duels ook ongeslagen te blijven. Zij dienen dan wel met GSC/ESDO af te rekenen. Het laatste duel in 4F gaat tussen Maasdijk en sv Erasmus.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder