Warming-up zaterdag 3B: Schipluiden moet ‘aan de bak’ tegen DWO

In 3B zijn nog drie clubs zonder puntverlies. Verburch heeft de leiding in handen door twee dikke overwinningen op Duindorp sv (8-0) en Ariston’80 (6-3). Lyra en Schipluiden morsten ook nog geen punten.

Tekst: Roland van der Linden

Verburch mag haar leidende positie verdedigen in Poeldijk tegen sv Loosduinen dat nog met lege handen staat. Voor Lyra staat een confrontatie met DUNO op het programma. De ploeg van trainer Kenneth Lamens (foto) hield tot nu toe KMD en DSVP op een gelijkspel. Ook Schipluiden heeft zes punten uit twee duels. In Zoetermeer is het sterke DWO de tegenstander. Het belooft een spannend duel te worden.

Affiche

Op Sportpark Polanen staat een aardig affiche op het programma. Sportclub Monster mag DSVP bestrijden. Beide teams hopen hun positie op de ranglijst te verbeteren. FC Skillz kwam vorige week niet verder dan een gelijkspel tegen DWO. Nu is Ariston’80 in Delft de tegenstander.

In het Westland treffen Naaldwijk en KMD elkaar in een derby. Ook twee Haagse ploegen bestrijden elkaar. Op Houtrust is Duindorp sv gastheer voor Quick Steps.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder