Warming-up Zondag 3e/4e klasse: WIK stuit op Voorschoten’97

In de derde klasse is sv Madestein gastheer voor SEP en krijgt WIK het met Voorschoten’97 aan de stok. In de vierde klasse staan Zuid West DH en Erasmus tegenover elkaar in het strijdperk.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

SVH gaat als koploper de derde speelronde in na de midweekse overwinning op WIK. Stompwijk’92 is nu op Sportpark De Meerhorst de tegenstander voor SVH, dat vol vertrouwen zal aantreden tegen de mannen van trainer Patrick Kamperveen (foto).  WIK mag proberen zicht te herpakken na de 1-7 nederlaag. De Zuiderparkers treffen in Voorschoten’97 een zware opponent. De groengele formatie won haar beide duels tot nu toe.

sv Madestein begon voortvarend aan de competitie met twee overwinningen. De Loosduiners mogen proberen om tegen SEP een goed gevolg te geven aan deze reeks. SEP heeft na twee duels vier punten en wil graag in de top blijven meedraaien.

DHL gaat op bezoek bij AVV Alphen dat een zeer tegenvallende start kent. De Delftse club won zelf van ODB, maar ging onderuit tegen Sporting Leiden. ODB mag zich proberen ter herpakken van de nederlaag tegen DHL in het duel met Kethel-Spaland.

4e klasse A

In 4A spelen de Haagse clubs Zuid West DH en sv Erasmus tegen elkaar. In de klasse, waarin de krachtsverschillen enorm groot zijn, lijken deze twee clubs om de titel te gaan spelen. FC Skillz trok zich eerder deze week terug, waardoor er nog maar vier teams over zijn in deze klasse. CWO trok al voordat de competitie aanving zich terug. Het is overigens afwachten wat de KNVB met deze klasse gaat doen voor de rest van het lopende seizoen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder