Warming-up Zaterdag 4E: OLIVEO op jacht naar derde monsterzege

OLIVEO, de formatie van trainer Edwin Vurens (foto), verpletterde tot nu toe haar twee tegenstanders. Haagse Hout mag proberen om ook niet naar de slachtbank geleid te worden. RVC Celeritas gaat de confrontatie aan met HPSV.

Tekst: Roland van der Linden

Vier clubs hebben tot op heden de volle buit uit de eerste twee competitierondes gehaald. Van die verenigingen had OLIVEO wellicht de zwakste tegenstanders. De sterke club uit Pijnacker heeft een doelsaldo van 29-0. De volgende tegenstander is Haagse Hout dat ook nog weinig heeft kunnen laten zien, zal met man en macht proberen de schade beperkt te houden.

SEV treft in Graaf Willem II-VAC een leuke tegenstander. De Leidschendammers willen een derde zege op hun conto bijschrijven. Ook RVC Celeritas zal de punten niet cadeau krijgen. In het Zuiderpark is HPSV de tegenstander voor de formatie van trainer Dennis Young.

KSD Marine mag tegen Semper Altius laten zien dat de goede competitiestart geen toeval is. Het duel wordt in Rijswijk gespeeld. Op Sportpark de Verademing ontvangt REMO stadsgenoot RAS.

De Ster mag het strijdperk in tegen Vredenburch. In Delft staat het duel tussen DVC en HDV op het programma. Beide teams bungelen puntloos onderaan de ranglijst met een flink negatief doelsaldo.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder