Zaterdag 4E: OLIVEO en RVC Celeritas op ramkoers, eerste zege HDV

In de vierde klasse E konden weer twee monsterzeges worden genoteerd. RVC Celeritas was oppermachtig in het uitduel bij HPSV. OLIVEO legde Haagse Hout over de knie. HDV was DVC de baas en RAS won het uitduel bij REMO.

Abdoellah Tajdirti schoot de eerste treffer van RVC Celeritas al na vijf minuten binnen. Na een doelpunt van Joey Klein was Tajdirti nog voor rust nog twee keer trefzeker en stond een 0-4 stand op het bord. De Rijswijkers bleven na rust goed voetballen en liepen weg naar een 0-10 overwinning. Na een benutte strafschop van Vialli Serbony waren Bencho Calliste, Gio Augustine, André Rumanpuk en Umit Bektas nog scherp in de afwerking.

Eigen doel

OLIVEO kreeg ook in haar derde duel nog geen doelpunt tegen. De mannen van trainer Edwin Vurens brachten Haagse Hout een 8-0 nederlaag toe. Tim van Rheenen nam de eerste twee treffers voor zijn rekening daarna was het de beurt aan Max Huurman om te scoren: 3-0. In het vervolg van het duel konden Tim van Rheenen nog twee keer scoren en konden ook Laurens Huurman en Noah Boer het net vinden. Haagse Hout schoot ook nog een keer in eigen doel.

Serie

KSD Marine blijft haar goede serie voortzetten. Ook het derde competitieduel werd in winst omgezet. Semper Altius werd met 1-3 verslagen. Door treffers van Rinaldo Zwalve en Roan van Baren kwam een 0-2 stand op het bord. Na een tegentreffer van Patrick Suijkerbuijk gooide Josh Smart het duel op slot.

Rijpe appels

SEV en Graaf Willem II-VAC konden voor rust het doel niet vinden. Na de thee vielen de treffers als rijpe appels van de boom. Bob Huiskes opende de score voor de bezoekers in de 51e minuut. Tien minuten later volgde de 0-2 van Daniel Nolet. Valentijn Ebbers en Niels van Houwelingen brachten SEV weer volledig terug in het duel: 2-2. Graaf Willem II herpakte zich en kwam weer op 2-4 door treffers van Hugo van Diepenbeek en Daniel Nolet. SEV had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 3-4.

Herstel

HDV herstelde zich prima van de dikke nederlaag tegen OLIVEO. In Delft werd DVC met 3-6 verslagen. Kenenth Drenth en Zakaria El Hadioui scoorden de eerste twee doelpunten van HDV. Na een tegenstreffer van DVC van de voet van Miquel Piri Burgos waren Zakaria El Hadioui en Johnathan Cijntje trefzeker voor de formatie van trainer Johan Peper (foto) 1-4. Na de 2-4 van Joey Nolten werd het uiteindelijk werd het 3-6. Voor HDV troffen Essam Zene en opnieuw El Hadioui doel. Uit een strafschop zorgde DVC-speler Danny Wevers voor de 3-6.

REMO was voor rust de betere ploeg tegen RAS, maar moest na de thee het initiatief aan de bezoekers laten. REMO moest na negentig minuten met 1-2 het onderspit delven. Namens REMO was Rutger Beers productief. Namens RAS schoten Faysal Sbaa en Mike Perquin de bal in de touwen.

Het duel tussen De Ster en Vredenburch ging niet door omdat de Haagse ploeg geen team op de been kon brengen.