Zaterdag 3A/3C: Volle buit voor VDL en MVV’27, Blauw-Zwart onderuit

In 3A verloor Blauw-Zwart van TAVV. VDL leverde een goede prestatie tegen FC Vlotbrug en ook MVV’27 was aan de winnende hand. Het uitduel bij Leonidas eindigde in 0-3.

3e klasse A

Blauw-Zwart moest haar meerdere erkennen in TAVV. In Wassenaar kwam een 3-4 nederlaag op het bord te staan tegen de nog puntloze ploeg uit Ter Aar. Door de nederlaag zakte Blauw-Zwart naar de negende posite.

3e klasse C

In Rotterdam deed MVV’27 goede zaken tegen Leonidas. De thuisploeg had nog geen duel gewonnen en bleef ook nu zonder punten. Voor de rust zorgden Lourens van Rooijen en Bouke Schippers voor een 0-2 voorsprong voor het team van trainer Marcel van Wieren (foto). Na de thee stelde Adam van Buuren de zege definitief veilig: 0-3.

VDL kwam van de hatelijk nul af door een dikke overwinning op FC Vlotbrug. In Maassluis kwam na negentig minuten spelen een 4-1 eindstand op het bord. Joey van Eijk, Christiaan van Eijk (2x) en Rodney Remmerswaal verzorgden de productie van VDL.