Warming-up Hoofdklasse (za): FC ’s-Gravenzande wil iets goedmaken

Dat de spelers van FC ’s-Gravenzande zich zaterdag willen revancheren voor de smadelijke 6-1 nederlaag van vorig weekend bij Poortugaal staat vast. Het op bezoek komende Achilles Veen zal dan de dupe moeten worden van de dadendrang van de ploeg van trainer Richard Middelkoop (foto).

Tekst: Ton Beije

Achilles Veen zal zich gesterkt voelen door de krappe maar zo belangrijke winst thuis op hekkensluiter Rijsoord (2-1). Achilles Veen staat door die zege nu nog maar drie punten achter op FC ’s-Gravenzande. De gastheren kunnen dus een slag slaan als zij het duel in winst weten om te zetten.

Oorwassing

Na de fikse oorwassing tegen Poortugaal, ging het midweeks met FC ’s-Gravenzande ook niet helemaal naar wens in de strijd om de districtsbeker. Het won dan wel na verlenging (na negentig minuten was het 3-3), maar de vraag is of dat bekerduel nog een staartje gaat krijgen. Immers, na een gelijke stand zouden er strafschoppen moeten worden genomen in plaats van een verlenging. Wordt uiteraard vervolgd.

Vizier

FC ’s-Gravenzande kan ook de subtop in het vizier houden bij winst, want op dit moment is de achterstand op de nummer vier slechts twee punten. Het is nog even afwachten of trainer Middelkoop na de nederlaag tegen Poortugaal nog gaat wijzigingen in zijn basisformatie.  De bal het Juliana sportpark gaat zaterdag om half drie rollen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder