Warming-up zondag 3e klasse: Taurus tegen WIK op jacht naar eerste punten

Koploper Voorschoten’97 komt deze week niet in actie dus tijd voor de achtervolgers om weer de groengele formatie het vuur na aan de schenen te leggen. Taurus heeft andere zorgen en wil ten koste van WIK de eerste punten behalen.

Tekst: Roland van der Linden

SEP zal er op uit zijn om de koppositie over te nemen van Voorschoten’97. De formatie van trainer Marcel de Letter (foto) treft op Tanthof Zuid in Sporting Leiden een pittige tegenstander. SVH, dat nu op een derde positie staat, speelt een leuke derby tegen ODB met als inzet een voorlopige plek in de top van deze klasse.

Linkerrijtje

Ook DHL heeft haar ogen gericht op het linkerrijtje, maar dat geldt ook voor tegenstander Stompwijk’92, dat pas twee keer in actie kwam. Het duel aan de Brasserskade staat dus in het teken van aanhaken bij de topploegen. sv Madestein leed vorige week haar eerste nederlaag. Tegen Kethel-Spaland zal de Loosduinse ploeg uit zijn op eerherstel. Taurus is de enige ploeg nog zonder punten. Op het sportpark van de TU Delft is WIK de tegenstander van de studenten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder