Warming-up Derde Divisie (zo): Westlandia aast op revanche na deceptie bij ADO’20

Westlandia wil zondag op de Hoge Bomen voor eigen publiek ongetwijfeld iets goedmaken voor de 3-0 nederlaag die de formatie van trainer Cesco Agterberg (foto) vorig weekend leed bij ADO’20. Maar de tegenstander die in Naaldwijk op bezoek komt is geen misselijke: UNA, staat knap derde met maar vier punten achter op leider OFC en één op de nummer twee OSS’20.

Tekst: Ton Beije

UNA speelde al eerder een niveau hoger, in de Tweede Divisie en sinds de terugkeer in de Derde Divisie is de ploeg uit het Brabantse Veldhoven constant in de bovenste regionen terug te vinden. Afgelopen zondag trok UNA op eigen veld nipt met 3-2 aan het langste eind tegen Unitas. En dat deed de ploeg in de slotfase met tien man. Daardoor is UNA op eigen veld, sportpark Zeelst, nog ongeslagen dit seizoen.

Kansen

Buitenshuis presteert UNA minder, met nederlagen tegen Blauw-Geel’38, Hercules en ook ADO’20. Mogelijk liggen er dus kansen voor Westlandia op De Hoge Bomen. Een goed resultaat pakken moet ook om weg te blijven uit de gevarenzone. Trainer Agterberg is er alles aan gelegen op ‘zijn’ eerste zege met de ‘groen-witten’ binnen te halen. De trainer heeft er in ieder geval weer een aanvaller bij in de selectie, want Rémon van Bochoven keerde onlangs terug in Naaldwijk.

De ervaren scheidsrechter Sander de Brito Roque geeft om twee uur het beginsignaal.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder