Warming-up zaterdag 4F: sv Houtwijk wacht ‘makkie’ tegen Toofan

In de vierde klasse F zijn er nog slechts twee clubs die de volle buit hebben binnengehaald. Quintus won in Kwintsheul met 5-2 van VCS, terwijl concurrent sv Houtwijk BMT met 2-0 versloeg. sv Erasmus (2-3 winst bij Maasdijk) en GSC ESDO (1-2 winst bij GDA) volgen inmiddels op drie punten.

Tekst: Hans Kulk

sv Erasmus kan komend weekend het gat met beide koplopers alweer verkleinen als Quintus aan de Erasmusweg op bezoek komt. Een voorspelling? Ik ga dan toch voor een gelijkspel in een spannend en verhit duel. sv Houtwijk neemt het in een uitwedstrijd op tegen Toofan. Voor Richard Douw (foto) en consorten in principe een ‘makkie’, maar het blijft voetbal.

Verrassend

Voor GSC ESDO wacht een treffen met ODB, de huidige club van Patrick Demmers. HMSH gaat zaterdagmiddag op bezoek bij MSV’71, dat afgelopen weekend verrassend van Wanica Star verloor (4-3). Laatstgenoemde ploeg mag haar voetbalkunsten gaan vertonen bij PGS Vogel, waar Vita Lorente op dit moment de scepter zwaait. VCS ontvangt Maasdijk aan de Dedemsvaartweg. Tot slot een interessant potje aan de Melis Stokelaan. BMT krijgt bezoek van GDA. Beide ploegen willen meedoen om de titel, maar zijn het seizoen matig begonnen. De verliezer van dit duel zal voorlopig een stapje terug moeten doen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder