Warming-up zondag 2D: HVV kan koppositie verstevigen

In 2D maken Antibarbari en HVV voorlopig samen de dienst uit. De studenten uit Rotterdam waren in Delft te sterk voor Wippolder (1-3). De Kroonleeuwen (HVV) wonnen daarentegen eenvoudig van Concordia: 4-0. Het duel tussen Meeuwenplaat en Wilhelmus werd zondagmiddag door een blessure van de scheidsrechter al na negentig seconden gestaakt.

Tekst: Hans Kulk

Wij zullen nog even op de topper in de tweede klasse D moeten wachten. Antibarbari versus HVV. Op 31 oktober wordt het duel der koplopers in Rotterdam gespeeld. Komend weekend zijn de studenten vrij. Voor het elftal van André Wetzel (foto) wacht een wedstrijd tegen het nog puntloze FC IJsselmonde. Gaat ‘leeuw’ Altimari samen met zijn ‘welpjes’ de vierde overwinning op rij pakken?

Druk

Het is overigens druk onderin 2D. Naast FC IJsselmonde hebben ook Laakkwartier, Concordia en Wilhelmus nog geen punt gepakt, maar wellicht komt daar dit weekend wel verandering in. De ‘Wespen’ krijgen op zaterdagmiddag (17.00 uur) al bezoek van RKDEO, terwijl Laakkwartier zondag in eigen huis de strijd moet aanbinden met Full Speed. Een zware kluif voor de mannen van Roel Zandbergen. Concordia moet tegen Meeuwenplaat de punten in Delft zien te houden. Het Wippolder van Mark Moen bindt de strijd aan met het Vlaardingse VFC. Het laatste duel in deze klasse gaat aan de Vrederustlaan in Den Haag tussen HMSH en COAL uit Rotterdam.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder