Warming-up zondag 1B: sv Den Hoorn en DHC willen thuis koppositie vasthouden

Twee regioclubs, die inmiddels al hebben aangegeven volgend seizoen over te stappen naar de zaterdagcompetitie, gaan momenteel aan de leiding in de eerste klasse B. sv Den Hoorn en DHC zijn nog ongeslagen met twee overwinningen en één gelijkspel. Beide clubs komen zondag voor eigen aanhang in actie.

Tekst: Ton Beije

Sv Den Hoorn is gastheer van Hillegersberg, dat na drie duels nog dichtbij staat met slechts drie punten minder. Het is duidelijk dat de ploeg van trainer John Hage nu dus goede zaken kan doen.  Dat geldt natuurlijk ook voor de equipe van trainer Arie van der Padt  (foto) van DHC. Na de 1-3 winst vorig weekend bij FC Boshuizen in Leiden willen de Delftenaren nu doorpakken. Dat betekent, dat aan de Brasserskade gewonnen met worden van Rood Wit W. Die ploeg ging vorige week op eigen veld flink met 1-4 onderuit tegen Unitas’30.

Draai

De derde vertegenwoordiger van deze regio in 1B is VUC. Dat heeft haar draai nog niet gevonden met twee gelijke spelen en één nederlaag. Al moet het gelijke spel van vorige week tegen sv Den Hoorn wel uitzicht geven op betere resultaten in de toekomst. Olympia is zondag voor de mannen va trainer Jeroen Hoefnagel de te kloppen ploeg. Bij winst gaat VUC in ieder geval over Olympia heen en sluit aan bij de middenmoot, voor zover de ranglijst maatgevend is voor een competitie die nog maar net gestart is. ONA sluit met één punt de rij in deze klasse en speelt uit tegen Sarto, dat net als VUC twee punten bezit.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder