Warming-up Hoofdklasse (zo): Mario Koswal: ,,Heel blij met zege van zondag”

TAC’90 deed tegen Velsen waar de hele club zo naar verlangde. Drie punten binnenhalen. Goed voor het vertrouwen richting het duel van komende zondag, als TAC’90 helemaal naar Meppel afreist om aan te treden tegen Alcides.

Tekst: Ton Beije

TAC’90 pakte afgelopen weekend eindelijk winst. Trainer Mario Koswal (foto) over dat duel: ,,Het was een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft waarin wij bezig waren met het zoeken naar mogelijkheden, maar dat wilde niet lukken. Ook frustratie omdat het niet lukte. De tweede helft de puntjes op de i gezet en de doelpunten vielen.”

TAC’90 had die overwinning ook hard nodig. ,,De ploeg, de staf en een ieder met een TAC’90-hart verlangde naar de overwinning en we zijn er blij mee”, aldus de trainer. Dan heb je ook een betere sfeer op de training na zo’n wedstrijd. Koswal: ,,De sfeer op de training is meestal prettig. Wij hebben afgelopen dinsdag een bekerwedstrijd gespeeld die ook met winst is afgesloten.”

Tussenstop

TAC’90 moet zondag op bezoek bij Alides. Geen wedstrijd naast de deur, want de rit gaat helemaal naar Meppel. Koswal: ,,We vertrekken al om 10.00 uur en onderweg maken we een tussenstop voor een broodje en een drankje.” Alcides is voor Koswal niet een onbekende ploeg. Hij: ,,Tegen Alcides hebben wij vorig seizoen ook gespeeld. De herinnering van toen neem ik mee. Alcides speelt thuis en wil de aansluiting met de top vasthouden. Het kan een open wedstrijd worden, waarbij de ploeg met het beste spel gaat winnen.”

TAC’90 mist geen spelers en gaat dus met een complete selectie richting Emmen.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder