Warming-up zaterdag 3e klasse: Verburch verdedigt koppositie tegen Schipluiden

In 3B bindt koploper Verburch de strijd aan met Schipluiden. Ook Lyra treft een zware tegenstander. De club uit De Lier gaat op bezoek bij KMD. DWO stuit op hekkensluiter Quick Steps. In 3C is MVV’27 gastheer voor GHVV’13.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Blauw-Zwart wacht een lastige opgave. De Wassenaarders moeten op bezoek bij CVC Reeuwijk. De thuisploeg won haar beide duels tot nu. Vorige week werd de wedstrijd van CVC Reeuwijk bij een 0-1 voorsprong gestaakt door een blessure van de arbiter. Blauw-Zwart ging met 3-4 ten onder tegen TAVV en heeft vier punten uit drie duels.

3e klasse B

Verburch en Lyra verspeelden na drie speelronden nog geen punten. Beide teams mogen flink aan de bak komende zaterdag. Lyra, het team van trainer Pim van der Hoorn (foto) moet gaan proberen om het uitduel bij KMD in winst om te zetten. Ook Verburch wacht een lastig uitduel. Schipluiden dat twee van haar drie duels won is de tegenstander.

DWO kan wellicht profiteren van misstappen van de koplopers als het haar duel bij Quick Steps in succesvol afsluit. FC Skillz komt dit weekend niet in actie. Het duel tegen Duindorp sv werd uitgesteld vanwege coronaperikelen bij de Duindorpers. DUNO is op jacht naar haar eerste zege. Naaldwijk moet het slachtoffer worden van de Haagse dadendrang.

sv Loosduinen is nog puntloos. Om hierin verandering te brengen zal Sportclub Monster op Sportpark Madestein verslagen moeten worden.  DSVP en Ariston’80 bevinden zich allebei in de onderste regionen. Een zege zou aansluiting bij de middenmoot opleveren.

3e klasse C

MVV’27 heeft een goede competitiestart gehad en mag dit proberen voort te zetten tegen GHVV’13. De club uit Geervliet heeft inmiddels zes punten verzameld. Eén minder dan MVV’27. Middenmoter VDL speelt tegen sc Botlek.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder