Zaterdag 3A/3B: DSVP langs Ariston’80, dikke nederlaag Blauw Zwart

||||||||||||||||||

Blauw-Zwart kreeg in 3A tegen CVC Reeuwijk een half dozijn treffers om de oren en kon daar zelf weinig tegenoverstellen. Quick Steps leverde een knappe prestatie met een ruime zege op DWO. DSVP was Ariston’80 te slim af. DUNO tegen Naaldwijk eindigde in balans.

Tekst: Roland van der Linden     |      Foto’s: Franca Dobbe & Fred Reuling

3e klasse A

Blauw- Zwart kwam van een koude kermis thuis van het duel met CVC Reeuwijk. De Wassenaarders kregen in het uitduel met maar liefst 6-0 klop. Na de nederlaag staat Blauw-Zwart op een negende positie.

3e klasse B

DUNO boekte haar derde gelijke spel in vier duels. Tegen Naaldwijk opende Joel van Oeveren de score na iets meer dan een kwartier spelen. Daarna was het de Westlandse formatie die het net kon vinden. Tim Zwinkels, Danny Niël en Floris Groot bogen de achterstand om in een 1-3 voorsprong bij rust. Na de thee herpakten de mannen van trainer Kenneth Lamens zich. Al vlot bracht Elyseo van de Graaf de 2-3 op het bord. Tim van Zweden had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 3-3.

Scherper

DSVP boekte haar eerste overwinning in deze competitie. Na een moeizame eerste helft gingen beide teams aan de thee met een 0-0 stand op het bord. Namens DSVP schoot Dylan de Haan op de paal. In de tweede helft was De Haan scherper in de afwerking. Op een assist van Bauke Beerde schoot hij de 1-0 binnen. Ook het tweede doelpunt kwam op zijn naam met een prachtig schot van links: 2-0. (Foto’s onder: Franca Dobbe)

Overhand

DWO had de overhand in de beginfase van het duel met Quick Steps en nam ook terecht de leiding na een treffer van Jean Piere Nocento. Na twintig minuten spelen rechtten de Hagenaars de rug en scoorden nog voor rust vier keer. Jeremy Keus, Benito Bodmann (2x) en Gino Koss waren trefzeker. Jeremy Burke verkleinde de achterstand van DWO naar 4-2. Na een tweede gele kaart voor Andrew Burnett kwam Quick Steps met tien man te staan. DWO ging op jacht naar de aansluitingstreffer, maar het was invaller Justin Balk die Quick Steps in veilige haven bracht: 5-2. (Foto’s onder: Fred Reuling)

Het duel tussen FC Skillz en Duindorp sv werd verplaatst na corona-perikelen aan de kant van de Houtrust-bewoners.

(Klik HIER voor meer foto’s van DSVP-Ariston’80)