Warming-up zaterdag 4F: Mooie confrontatie tussen GDA en MSV’71

De koplopers sv Houtwijk en Quintus hebben al een behoorlijke voorsprong op de achtervolgers en hebben een goede kans deze voorsprong verder uit te breiden als ze hun eigen duels winnen. Van de achtervolgers spelen GDA en MSV’71 tegen elkaar.

Tekst: Roland van der Linden

Trainer Richard Langeveld (foto) gaat met zijn Quintus-team op bezoek bij streekgenoot Maasdijk, dat met vier punten uit vier duels een teleurstellende start kent. sv Houtwijk treft in PGS/VOGEL een tegenstander die beter uit de startblokken is gekomen.

Naast PGS/VOGEL behoren ook MSV’71, GDA en GSC ESDO tot de top van de middenmoot. GDA en MSV’71 binden de strijd met elkaar aan op sportpark Madestein in Loosduinen. GSC ESDO speelt een uitduel bij BMT, dat pas één overwinning kon noteren. De mannen van trainer Ali Boussaboun wonnen twee van hun drie duels.

HMSH en sv Erasmus strijden om een plek in de middenmoot. Ook ODB hoopt daar te komen. Hiervoor moet hekkensluiter Toofan aan de kant worden geschoven door de formatie van trainer Patrick Demmers. De buren Wanica Star en VCS mogen treden op sportpark Escamp I tegen elkaar in het strijdperk.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder