Warming-up zaterdag 3e klasse: Mooie derby tussen sc Monster en KMD

In 3B staat een aantal fraaie affiches in het Westland op het programma met onvervalste derby’s. Naaldwijk stuit op Lyra en sc Monster neemt het op tegen KMD. Ook koploper Verburch speelt een thuisduel.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

In Wassenaar gaat Blauw-Zwart proberen om Nieuwkoop aan de zegekar te binden. Beide ploegen kunnen een overwinning goed gebruiken om niet in de gevarenzone terecht te komen.

3e klasse B

Koploper Verburch krijgt bezoek van DUNO en moet in staat zijn om haar ongeslagen status te behouden. Ook van FC Skillz mag worden verwacht dat de punten in eigen huis blijven. Quick Steps is de tegenstander in Wateringse Veld.

In het Westland kan er weer genoten worden van twee spannende derby’s. Sportclub Monster treedt op Sportpark Polanen aan tegen het  KMD van trainer Martin de Mooij (foto). De Wateringers hebben twee punten achterstand op sc Monster. Een paar kilometer verderop is Naaldwijk op de Hoge Bomen gastheer van Lyra.

DWO en DSVP hebben hogere ambities dan de plaats die zij nu innemen op de ranglijst. Er staat dus in Zoetermeer voor beide teams veel op het spel. Trainer Peter Barendse en zijn sv Loosduinen staan geprogrammeerd tegen over Duindorp sv op Houtrust. Ariston’80 bindt de strijd aan met Schipluiden. De studenten zijn net als de Loosduinen nog puntloos.

3e klasse C

MVV’27 heeft een belangrijk duel voor de boeg. In Schiedam is Kethel-Spaland de tegenstander. De thuisploeg heeft een punt meer verzameld dan de Maaslanders en staat op een derde positie. VDL mag proberen ten koste OVV een positie in de middenmoot te veroveren.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder