Warming-up zondag 3A: ODB wil zich mengen in strijd om bovenste plaatsen

In de 3e klasse A lijkt ODB een gemakkelijke opgave te hebben met hekkensluiter HWD als tegenstander. De Haagse ploeg moet hopen op misstappen van de koplopers SEP en Voorschoten’97 om een plek in de top te kunnen innemen.

Tekst: Roland van der Linden

Lijstaanvoerder SEP gaat op bezoek bij Stompwijk’92 om de eerste plaats te verdedigen. De Stompwijkers hopen op een verrassing om uit de onderste regionen weg te komen. Runner-up Voorschoten’97 gaat op bezoek bij sv Madestein, dat de competitie goed opende met twee overwinningen. Die werden gevolgd door twee nederlagen, waardoor sv Madestein terugviel naar de middenmoot.

Gat

ODB ontvangt aan de Albardastraat HWD. De Rotterdamse hekkensluiter kon pas één punt bijeensprokkelen. Voor het ODB van trainer Martin Abbenhuis (foto) een goede kans om het gat met de koplopers te dichten. DHL heeft net als ODB zeven punten. De Delftse equipe van trainer Tayyab Chaudhry bindt de strijd aan met SVH.

Taurus won afgelopen zondag van WIK en veroverde daarmee de eerste drie punten in het nog jonge seizoen. Taurus hoopt tegen Sporting Leiden een goed vervolg aan deze zege te geven. WIK is komende zondag vrij van competitieverplichtingen. Alphen treft Kethel-Spaland.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder