Warming-up zondag 1B: sv Den Hoorn kan koppositie verstevigen

sv Den Hoorn krijgt de nummer twee sc ’t Zand op bezoek. DHC moet drie punten mee kunnen nemen in Gouda bij rode lantaarndrager ONA. VUC hoopt op weer drie punten thuis tegen CVV Zwervers.

Tekst: Ton Beije

In 1B behaalde VUC vorig weekend een knappe en belangrijke overwinning bij Olympia in Gouda. Dat moet de ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel het nodige vertrouwen hebben gegeven voor de thuiswedstrijd van zondag aan Het Kleine Loo tegen CVV Zwervers, dat vorig weekend niet in actie kwam vanwege enkele Corona-gevallen bij de club.

Verstevigen

sv Den Hoorn, dat volgend seizoen ook – net als DHC en VUC – overstapt naar het zaterdagvoetbal, staat knap bovenaan. De mannen van trainer John Hage (foto) treden zondag weer voor eigen publiek aan. Nu komt het Brabantse sc ’t Zand op bezoek, dat in vier duels maar een punt minder verzamelde. Een goede mogelijkheid dus voor sv Den Hoorn om de koppositie te verstevigen.

Ongeslagen

DHC volgt sv Den Hoorn op slechts twee punten. De Delftenaren zijn nog ongeslagen dit seizoen (twee zeges en twee gelijke spelen). Voor het team van Arie van der Padt mag de uitwedstrijd tegen hekkensluiter ONA (dat zondag met 9-0 onderuitging bij Sarto) geen problemen opleveren. ONA heeft in vier duels als 25 treffers tegen gekregen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder