Warming-up zaterdag 2C: Vitesse Delft wil SVC’08 op afstand houden

In 2C twee mooie streekderby’s. Vitesse Delft is gastheer van SVC’08, dat een wat mindere start kent en op de Hoge Bomen in Naaldwijk een interessante clash tussen Westlandia en DSO. Te Werve hunkert naar de eerste competitiepunten.

Tekst: Ton Beije

Vitesse Delft gaat, met DSO, ongeslagen aan de leiding. Zaterdag is SVC’08 de tegenstander op sportpark Tanthof-Zuid in Delft. Wil SVC’08 in de buurt van de koplopers blijven, dan moet de ploeg van trainer Jeffrey Freijters (foto) de volle buit mee naar huis nemen. Zover zal Vitesse Delft het niet laten komen, wetende dat concurrent DSO ook een moeilijke klip heeft te omzeilen. De mannen van trainer Bert de Best gaan namelijk op bezoek bij Westlandia, dat op een achterstand staat van vijf punten en bij winst dus weer akelig dichtbij komt.

Te Werve staat nog steeds op de hatelijk nul en sluit de rij in deze klasse. Als het aan trainer Huib van Oostrom Soede ligt, dan komt daar snel verandering in. Wellicht zaterdag al, als de Rijswijkers Berkel op bezoek krijgen, dat ook maar vier punten heeft verzameld, maar een wedstrijd meer voor de boeg heeft dan Te Werve. HVC’10 kan genieten van een vrij weekend.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder