Haaglanden Voetbal langs de velden

De competitie in alle klassen is volop bezig. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en bij onderstaande duels zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf. De regioclubs in de divisies en hoofdklassen komen dit weekend niet in actie.

ZATERDAG

Monninckendam-Forum Sport, sv Honselersdijk-WV/HEDW, VELO-Die Haghe, Te Werve-Berkel, Vitesse Delft-SVC’08, Westlandia-DSO, Naaldwijk-Lyra, FC Skillz-Quick Steps, DVC-Haagse Hout, Maasdijk-Quintus en GDA-MSV’71.

ZONDAG

VUC-CVV Zwervers, ONA-DHC, sv Den Hoorn-sc ‘t Zand, HVV-VFC, Full Speed-Concordia, Wilhelmus-Laakkwartier en RKDEO-FC IJsselmonde.

In totaal 19 wedstrijden. Natuurlijk worden zaterdag- en zondag in de loop van de avond alle verslagen, foto’s en overzichten gepubliceerd op deze website. Geen enkel medium levert zoveel informatie over competitiewedstrijden van de clubs in de regio Haaglanden

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder