Voetbalcoryfeeën komen bij DUNO bij elkaar

Op vrijdag 19 november (aanvang 20.00 uur) is er bij DUNO in de kantine een uniek cultureel avondje, waarop veel voetballers van toen en nu in ongedwongen sfeer met elkaar het glas heffen. Dat was lange tijd door Corona onmogelijk, maar nu mag en kan het gelukkig weer. Dus hoogste tijd voor een inhaalslag.

Zo zal alsnog Eeuwige Voetbalhonger, de biografie van Hans Lamens worden gepresenteerd. Sommige mensen hebben het boek al, maar velen ook niet. Er wordt met terugwerkende kracht een ‘eerste exemplaar’ uitgereikt aan een bijzondere persoon in het leven van Hans Lamens. En het is uiteraard ter plekke te koop.

Haagse Voetbal Historie

Er zullen meerdere boeken gepresenteerd worden, waaronder het fonkelnieuwe van Rob Pronk, deel 8 van de Haagse Voetbal Historie. Zoals gebruikelijk staat dat opnieuw bomvol schitterende Haagse voetbalcultuur van toen. En voor zowel Hans als Rob geldt dat ze graag bereid zijn hun boeken te signeren.

Boek over VIOS

Ook is er aandacht voor het recentelijk verschenen boek over VIOS. En dat alles terwijl er op een reuzescherm vele honderden fraaie Haagse voetbalfoto’s zullen worden geprojecteerd. Daarnaast is er een Boekenmarkt van de NSC (Nederlandse Sportboeken Club), de uitgeverij van al dat leuke leesvoer. Tal van voornamelijk Haagse voetbalboeken zullen met het oog op de komende cadeaumaand spectaculair zijn afgeprijsd. Gratis grote papieren draagtassen zijn volop aanwezig…

Welkom

Iedereen is welkom, maar wél eerst aanmelden svp. Aanmelden verplicht en graag zo snel mogelijk – uiterlijk 12 november – via een e-mail naar info@nscboeken.nl  met simpelweg je naam en met hoeveel personen je komt. Wél bij binnenkomst vaccinatiebewijs of de QR-code op je telefoon laten zien, want dat schrijft de overheid voor.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder