Oefenvoetbal: TAC’90/O23 wint ruim van sv Nootdorp O23

TAC’90/O23 kwam na vier weken zonder wedstrijden eindelijk weer in actie. De geplande competitietegenstanders melden zich één voor één af bij de KNVB. Het oefenduel tegen sv Nootdorp werd met 7-0 gewonnen.

Het eenzijdige duel leek even gestaakt te worden (in de zevende minuut) vanwege een blessure van de doelman van sv Nootdorp. Het duel ging verder en TAC’90 had bij rust al een 3-0 voorsprong te pakken.

Na de thee bleef de formatie van trainer Tahir Mohamed (foto) vrolijk doorgaan met scoren en liep de thuisploeg uit naar 7-0. De score had verder kunnen oplopen, maar de Haagse ploeg liet een hoop kansen liggen. Abbas Saleem was de gevierde man met vier doelpunten. Amer Abdallah, Divine Binda en Shahill Bhiekemsing waren verantwoordelijk voor de rest van de productie.