Oefenvoetbal: FC Skillz O23 met ruime cijfers langs Gr.Willem II/VAC

FC Skillz O23 speelde dinsdagavond een oefenduel tegen de leeftijdgenoten van Graaf Willem II/VAC. Het werd – aan de zijde van de thuisploeg – een doelpuntenfestijn, dat eindige bij een 10-2 eindstand.

FC Skillz O23 stond binnen twintig minuten al op een 4-0 voorsprong door treffers van  Fouad Boutachkourt (1-0, 2-0 en 3-0) en Aimen Said, de laatste op aangeven van Kevin Badmus.

Voor de rust scoorde Aimen Said uit een strafschop nog de 5-0, waarna Graaf Willem II/VAC iets terugdeed. Beide teams gingen aan de thee bij een 6-1 stand. Het halve dozijn voor FC Skillz werd vol gemaakt door wederom Fouad Boutachkourt, die daarmee al de vierde van de avond voor zijn rekening nam: 6-1.

Eigen doel

Na de pauze voerden Yassin Chentouf (na assist van Nadir El Arkoubi), Kevin Adebesin (na assist van Hydion Wanga) en Reda Narain (na assist van Yassin Chentouf) de score op naar 9-1, waarna de bezoekers hun tweede treffer produceerden: 9-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was een inzet in eigen doel van Graaf Willem II/VAC, waardoor de eindstand uiteindelijk kwam op 10-2 voor de ploeg van trainer/coach Quincy Angelista (foto).