Warming-up zaterdag 4D/4E: Eenvoudig duel voor Graaf Willem II-VAC

In 4D krijgt BSC’68 een serieuze test tegen TOGB. In poule E moeten de vijf topploegen in staat zijn om een overwinning binnen te halen. Alle teams spelen tegen veel lager geplaatste teams.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse D

Op Ons Nieuw Erf moet BSC’68 het opnemen tegen TOGB. Een serieuze test voor de mannen van trainer Marco Lange in de strijd om de toppositie. Concurrent CKC speelt tegen hekkensluiter Swift Boys. Nummer drie Groeneweg stuit op NOC Kralingen, dat de vierde plaats bezet.

FC Zoetermeer speelt een uitduel bij het dit jaar debuterende FC Banlieue. SVO Buytenpark neemt het op tegen de amateurs van Excelsior Rotterdam.

4e klasse E

De topploegen lijken allemaal een eenvoudig programma te hebben. Koploper Graaf Willem II-VAC van trainer Jan de Jong jr. (foto) heeft een thuisduel tegen de nummer laatst DVC voor de boeg. RVC Celeritas mag de strijd aangaan met REMO, dat tot nu toe vier punten heeft uit vijf duels.  Ook OLIVEO mag geacht worden met gemak langs De Ster te gaan.

Obstakel

Voor SEV mag Haagse Hout geen obstakel vormen. De Leidschendammers zijn aan het klimmen op de ranglijst. Dit kan niet gezegd worden van Haagse Hout, dat met één punt op doelsaldo DVC voor blijft. KSD Marine speelt tegen RAS, dat afgelopen week verloor van OLIVEO met 8-0. Een duel waar wellicht meer spanning op zit is het treffen tussen Semper Altius en het HPSV van trainer Winston Faerber. HDV hoopt voor een verrassing te kunnen zorgen tegen Vredenburch. Ook dit duel wordt in Rijswijk gespeeld.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder