Warming-up zaterdag 3e klasse: Ariston’80 gaat voor eerste zege tegen Quick Steps

sv Loosduinen en Ariston’80 wachten nog op hun eerste punten. Op Madestein ontvangt de formatie van trainer Peter Barendse DSVP. De studenten van Ariston’80 gaan op bezoek bij concurrent Quick Steps. FC Skillz kan flink oppositie verwachten van KMD.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Als Blauw-Zwart een rol van betekenis wil blijven meespelen moet het uitduel bij Sporting Leiden in winst worden omgezet. De Wassenaarders staan nu op zevende plek en hebben al acht punten achterstand op koploper FC Oudewater.

3e klasse B

Koploper Verburch verspeelde tegen DUNO haar eerste punten. Nu wacht een wellicht zwaardere opgave. De Poeldijkers gaan op bezoek voor de Westlandse derby bij Lyra. Sportclub Monster is de volgende club uit het Westland die op DUNO stuit. Het duel wordt gespeeld op de Haagse Dynamiek.

Slag of stoot

Ook FC Skillz mag flink aan de slag. In Wateringen zal KMD zich zeker niet zonder slag of stoot gewonnen geven. In Zoetermeer gaan DWO en Naaldwijk de strijd aan om in de top te blijven meedraaien. Schipluiden, dat tegen Ariston’80 niet verder kwam dan een gelijkspel, krijgt nu Duindorp sv op bezoek, dat de afgelopen twee weken niet in actie kwam. Onderin de ranglijst gaat Ariston’80, de formatie van trainer Martin de Graaf (foto), langs bij Quick Steps en is het puntloze sv Loosduinen gastheer voor DSVP.

3e klasse C

VDL treft in GHVV’13 een pittige tegenstander. Het gat met de club uit Geervliet bedraagt nu vier punten. Bij een nederlaag moet VDL angstvallig achteromkijken. MVV’27 staat er op een vijfde plaats een stuk beter voor dan de streekgenoot en treft in DVO’32 een tegenstander uit de onderste regionen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder