Warming-up zaterdag 2C: Vitesse Delft moet lastige klip HVC’10 omzeilen

Vitesse Delft is als enige ploeg nog ongeslagen in de tweede klasse C. Het elftal van Ronald Hes (foto) won afgelopen zaterdag ook de vijfde wedstrijd. SVC’08 werd met 1-0 verslagen. DSO leed haar eerste nederlaag bij de zaterdagtak van Westlandia: 1-0. Te Werve won voor het eerst dit seizoen. Ook in Rijswijk werd het 1-0.

Tekst: Hans Kulk

Komend weekend wederom een paar interessante duels in 2C. Koploper Vitesse Delft ontvangt op sportpark Tanthof-Zuid HVC’10. Behouden de Delftenaren hun ongeslagen status? De Best en consorten likken, als DSO, hun wonden na de eerste nederlaag in de competitie tegen Westlandia. Aanstaande zaterdag komt op sportpark Bentwoud zijn oude cluppie SVC’08 op bezoek. Sentiment speelt dan even geen rol. Drie punten zijn noodzakelijk om in het spoor van Vitesse Delft te blijven. Maar ook SVC’08 kan de punten goed gebruiken.

Rode lantaarndrager

Nummer drie Westlandia (10 uit 5) gaat op bezoek bij Soccer Boys, terwijl nummer vier UVS (9 uit 4) in eigen huis RCL uit Leiderdorp ontvangt. Berkel is gastheer van rode lantaarndrager (op doelsaldo) Van Nispen. Het laatste duel in 2C gaat tussen Kagia en het Leidse DoCoS. Te Werve is dit weekend vrij.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder