Warming-up zaterdag 1A: Forum Sport en Die Haghe hebben punten nodig

Forum Sport en Die Haghe treffen elkaar zaterdag in een heuse derby. Voor beide clubs geldt het binnenhalen van drie punten. Maar ook sv Honselersdijk, dat op bezoek gaat bij BOL, smacht naar haar eerste competitiepunt.

Tekst: Ton Beije

Een interessante ontmoeting wacht in Voorburg tussen Forum Sport en Die Haghe. Beide clubs hebben in het verleden hoger gestaan op de ranglijst en zijn nu terug te vinden in de onderste regionen. Het binnenhalen van punten staat dus voorop voor de trainers Dennis den Turk (foto) van de thuisploeg en Pieter Jongmans van de bezoekers.

Sprokkelen

Punten sprokkelen staat boven aan het wensenlijstje van trainer André Lourens van sv Honselersdijk. De Westlanders sluiten momenteel de rij met nul punten. Het zal niet eenvoudig zijn om uit tegen BOL van die hatelijke nul af te komen, maar sv Honselersdijk moet in staat zijn voor een verrassing te zorgen.

Voortzetten

sv Nootdorp wil het succes van vorig weekend (1-4 winst bij AFC) ook voor eigen publiek graag voortzetten. De formatie van trainer Marco Jalink ontvangt het altijd lastige Valken’68, dat maar één puntje minder bezit dan de Nootdorpers.

VELO, gesteund door de 2-1 zege op Die Haghe, treedt weer voor eigen aanhang aan aan de Noordweg in Wateringen. Nu komt Zwaluwen’30 op bezoek en dat moet weer een driepunter op kunnen leveren voor de equipe van Kevin van der Geest. Voorschoten’97 gaat op bezoek bij ZOB, dat net als het team van Theo Ducaneaux vijf punten heeft verzameld uit eveneens vijf duels.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder