Zondag 3A/4A: DHL wacht lastig uitduel bij stadsgenoot Taurus

In de derde klasse moet Voorschoten’97 in staat zijn om de drie punten in eigen huis te houden tegen Sporting Leiden. Ook voor SEP lijkt de tegenstand niet al te zwaar met een duel tegen HWD in het vooruitzicht. DHL treft plaatsgenoot Taurus.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Koploper Voorschoten’97 hoopt een gat te slaan met ODB, dat dit weekend niet in actie komt. De mannen van trainer Denis Luhulima (foto) gaan de strijd aan met Sporting Leiden dat pas vier punten bijeen kon sprokkelen. SEP stuit op hekkensluiter HWD, dat tot nu geen potten kon breken. De Delftse club mag er vanuit gaan naar de tweede plaats te stijgen.

Vervolg

Ook DHL aast op een plek tussen de topploegen. Om dit te bereiken moest DHL het lastige uitduel bij Taurus zien te winnen. De Stieren hopen hun zege op Sporting Leiden een goed vervolg te geven. Ook SVH wil blijven meedoen om de bovenste plaatsen. AVV Alphen is in Den Haag de tegenstander. Stompwijk’92 won afgelopen week op eigen veld van SEP en mag nu reizen naar Schiedam. Daar stuit het team van Patrick Kamperveen op Kethel-Spaland. WIK en sv Madestein spelen een Haags onderonsje in het Zuiderpark.

4e klasse A

Zuid West Den Haag mag komend weekend weer eens in actie komen. In de poule die nog maar uit drie ploegen bestaat is het zwakke Bolnes de tegenstander.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder