Warming-up zondag 2D: HVV kan slag slaan in Rotterdam

HVV dendert door in de tweede klasse D. André Wetzel (foto) en zijn spelers ontdeden zich afgelopen zondag moeizaam van VFC. Op sportpark De Diepput wonnen de ‘Kroonleeuwen’ met 2-0. Antibarbari wist niet te winnen bij COAL: 4-4. RKDEO ‘fileerde’ nummer laatst FC IJsselmonde. Het duel in Nootdorp eindigde in 6-3.

Tekst: Hans Kulk

Dit weekend een interessante ontmoeting in Rotterdam. De studenten van Antibarbari ontvangen namelijk koploper HVV. Nummer twee versus nummer één. Lukt het Wetzel en consorten om ook de zesde wedstrijd op rij te winnen? Spanning gegarandeerd in 010.

Schorsing

RKDEO gaat zondag in Den Haag op bezoek aan de Vrederustlaan bij HMSH, terwijl Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat haar eerste overwinning van de competitie wil gaan binnenslepen. Meeuwenplaat moet dan wel worden verslagen. De broertjes Boukhari ontbreken vanwege een schorsing bij de ploeg van Roel Zandbergen.

Aanhaken

Het Delftse Concordia gaat op bezoek bij hekkensluiter FC IJsselmonde. De ‘Wespen’, oftewel Wilhelmus, reist af naar VFC. Als laatste duel in 2D staat Wippolder versus COAL op het programma. Kan de ploeg van Mark Moen wellicht aanhaken bij Antibarbari en/of HVV. Full Speed ‘geniet’ van een vrij voetbalweekend.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder