Vrouwen: ADO-beloften onderuit in Friesland, weer zege Forum Sport en Lyra

De beloften van ADO Den Haag konden het uitduel bij sc Heerenveen niet in winst omzetten. In 2B kwamen Ariston’80 en RKAVV een gelijkspel overeen. In de 3e klasse steken Forum Sport en Lyra er met kop en schouders bovenuit.

Tekst: Roland van der Linden

Beloftencompetitie

De verre uitreis naar Friesland leverde ADO Den Haag geen punten op. De groengele formatie moest met een 1-0 nederlaag genoegen nemen. De Haagse vrouwen bezetten nu een zesde plaats.

2e klasse B

DSVP liep in de strijd om de bovenste plaatsen kostbaar puntverlies op in het thuisduel met IFC.  De club uit Hendrik-Ido-Ambacht hield DSVP op een 2-2 gelijkspel. DSVP heeft nu al acht punten minder dan koploper Jodan Boys, maar heeft wel een duel minder gespeeld.  De Goudse lijstaanvoerder was met 8-0 een maatje te groot voor Die Haghe. Regiogenoten Ariston’80 en RKAVV kwamen een 3-3 gelijkspel overeen.

3e klasse E

Forum Sport en Lyra boekten hun zesde opeenvolgende zege.  De Voorburgers waren met 2-0 Graaf Willem II-VAC de baas. Lyra bond sv Charlois aan de zegekar. Na negentig minuten voetballen stond een nipte 2-1 victorie op het scorebord.

Maasdijk had een middagje prijsschieten tegen VCS. De hekkensluiter werd op een 8-1 nederlaag getrakteerd. Het tweede team van DSVP hield hoogvlieger FC ‘s-Gravenzande op een 3-3- gelijkspel. Bij het duel tussen Concordia en FC Rijnvogels 2 kwamen de bezoeksters niet op in Delft.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder