Zaterdag 4E: Graaf Willem II-VAC, RVC Celeritas en OLIVEO halen uit

De krachtsverschillen blijven te groot in 4E.  OLIVEO maakte gehakt van De Ster en ook RVC Celeritas ondervond weinig tegenstand van REMO. Graaf Willem II-VAC kon tegen DVC ook eenvoudig de doelpunten maken.

Graaf Willem II-VAC is nog steeds de koploper voor RVC Celeritas en OLIVEO. De Rijswijkers speelden wel een duel minder en leden nog geen puntverlies. Het duel tussen Graaf Willem II-VAC en DVC was voor rust al beslist. Door doelpunten van Tim Jellema, Joao Malfitano, Brian de Jong en Daniël Nolet was de stand al opgelopen tot 4-0. Na de hervatting kon Luuk Stoof tegenscoren voor de club uit Delft. Brian de Jong tilde de score met twee doelpunten op naar 6-1. Na een doelpunt van Max Schalkwijk namens DVC bepaalde Tijn Franz de eindstand op 7-2.

Eenvoudig

RVC Celeritas boekte een eenvoudige overwinning. Tegenstander REMO werd met een 7-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Ook bij dit duel werd de pauze bereikt met een 4-0 stand op het bord. Umit Bektas, Vialli Serbony (foto), Joey Klijn en Dylan Durban waren scherp in de afwerking. De drie doelpunten in de tweede helft kwamen op naam van Vialli Serbony, Stevin Kwik en Umit Bektas.

OLIVEO leverde de grootste uitslag af. De Ster werd op een 10-0 nederlaag getrakteerd. Binnen een half uur was de score al opgelopen naar 4-0. Voor de rust viel nog een treffer. Na de doelwisseling verdubbelde OLIVEO de score. Tim van Rheenen eiste weer een hoofdrol op met vier doelpunten. Mark Milolaza, Noah Boer (2x), Guy Luscuere, Wessel Kleij en Stefan van der Griend voltooiden het tiental treffers.

Bescheiden

HDV kreeg met 3-0 klop in Rijswijk. Tegenstander Vredenburch leidde voor rust nog met een bescheiden 1-0 voorsprong door een doelpunt van Tom Doorschodt. Tom van Schendel en Rico Deekman schoten Vredenburch in een matig duel naar een 3-0 overwinning. Het duel tussen HPSV en Semper Altius werd afgelast.

KSD Marine moest verrassend haar meerdere erkennen in RAS. De formatie van trainer Henk Baggerman was in de eerste vijf duels prima uit de startblokken gekomen, maar kreeg nu met 2-4 klop van RAS. Namens KSD Marine waren Mitchell Kraayenburg en Josh Smart trefzeker. Voor RAS scoorde Wesley Perquin de 0-1 Ook de 1-2 kwam voort uit een hoekschop. Nu was Mauricio Giske doeltreffend. Yusuf Kirin nam de laatste twee treffers van RAS voor zijn rekening.

SEV won zoals verwacht het uitduel bij Haagse Hout. De thuisploeg hield de schade beperkt tot 1-3. Mohammed El Kammouni scoorde bij een 0-2 achterstand de enige treffer voor Haagse Hout.