Zaterdag 3A/3B: Sportclub Monster neemt kop over, Ariston’80 succesvol

||||||||||||||||||

Sportclub Monster was in Den Haag DUNO de baas. De overwinning leverde de Westlanders een bovenste plaats op in 3B. Het topduel tussen DWO en Naaldwijk eindigde in een gelijkspel. Ariston’80 pakte haar eerste zege in het treffen met Quick Steps.

Tekst: Roland van der Linden     |    Foto’s: Fred Reuling & Franca Dobbe

3e klasse A

Tegen Sporting Leiden kwam Blauw-Zwart niet verder dan een gelijkspel. Het duel in Leiden eindigde zoals het begonnen was met de brilstand op het bord. De mannen van trainer Jos van der Helm staan nu op een zevende plaats na het gelijke spel.

3e klasse B

Sportclub Monster versloeg DUNO en profiteerde van het puntverlies van Verburch. De equipe van trainer Marco Meijer is nu de koploper in 3B. De zege kwam pas tot stand in de tweede helft. Jordi van Manen brak de ban voor de Westlanders. Jurgen Warbout bepaalde de eindstand in het sportieve duel op 0-2. (Foto’s onder: Fred Reuling)

In Zoetermeer werd de kraker tussen DWO en Naaldwijk gespeeld. De thuisploeg opende de score na een half uur spelen. Phederick Barromeo tekende voor de 1-0. Na 55 minuten kwam Naaldwijk op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Danny Niël. De Westlanders zetten goed door en namen zelfs de leiding over na weer een treffer van Danny Niël. Uit een strafschop kon DWO de stand weer gelijktrekken. Chadion Melfor faalde niet vanaf elf meter: 2-2. (Foto’s onder: Franca Dobbe)

Een gemotiveerd Ariston’80 liep voor het rustsignaal weg naar een 0-2 voorsprong tegen Quick Steps. Een doelpunt van Bart van der Krol werd gevolgd door een treffer van Jorge Bonekamp. In de tweede helft kon Quick Steps iets terug doen. Jorden ’t Hart zorgde voor een 1-2 stand. Ariston’80 liet zich niet uit het veld slaan door de tegentreffer. Jorge Bonekamp bracht de marge weer op twee: 1-3. Bij de studenten kreeg Kamiel Donkers een rode kaart en ook Quick Steps eindigde met tien man. Benito Bodmann kreeg bij de Hagenaars een rode kaart voorgehouden door scheidsrechter Manuel Bongers.

(Klik HIER voor meer foto’s van DWO-Naaldwijk)