Zaterdag 1A: sv Honselersdijk haalt uit en pakt eerste punten

In het uitduel bij BOL kon sv Honselersdijk eindelijk de eerste drie punten bijschrijven. De Westlanders deden dat meteen met een overtuigende zege na een gelijke stand (1-1) bij rust. In de tweede helft scoorde de formatie van trainer André Lourens (foto) maar liefst vier keer: 1-5.

In Broek op Langedijk kwam sv Honselersdijk tegen BOL in de eerste helft op een achterstand na een treffer van Martijn Ton. Kevin Bogaards gaf de Westlanders daarna weer uitzicht op een goed resultaat met zijn doelpunt, waardoor de rust werd bereikt met de stand weer in balans: 1-1.

Op stoom

In de tweede helft kwam sv Honselersdijk goed op stoom. Met zijn tweede treffer wees Kevin Bogaards de bezoekers de goede weg: 1-2. Joey Valstar en Lars Ammerlaan volgden zijn voorbeeld en schroefden de score verder op naar 1-4. De Westlanders bleven goed voetballen en hadden via Youri Riepe ook het laatste woord: 1-5. Dankzij deze victorie verlaat sv Honselersdijk ook de laatste plaats en gaf de rode lantaarn over aan Die Haghe.