Zondag 2D: Laakkwartier op nippertje naast Meeuwenplaat

Aan de Jan van Beersstraat veroverde Laakkwartier haar tweede punt van het seizoen. De Haagse ploeg van trainer Roel Zandbergen (foto) kwam tot drie keer toe op achterstand, maar kon deze evenzoveel keer ongedaan maken. Laakkwartier staat nog steeds op een voorlaatste plaats.

Al in de openingsminuut kreeg Laakkwartier een goede kans. De doelman uit Hoogvliet keerde het schot van Chris Offerman. Een vrije doelpoging van Conor Coward ging daarna ook over het doel heen. Nadat ook Abdessamad Amakran zijn bal van de doellijn gehaald zag worden, viel de treffer aan de andere kant. De eerste kans van Meeuwenplaat was meteen raak: 0-1.

Aanval

Laakkwartier bleef de aanval zoeken. Een schot van Chris Offerman werd nog gestopt. Offerman kon een paar minuten later Amakran bedienen die voor de gelijkmaker zorgde. De vreugde was van korte duur. Met een afstandsschot kwam Meeuwenplaat vlak voor rust op 1-2.

In de tweede helft stelde Mesud Hurya met een fraaie actie Chris Plaate in staat om te scoren: 2-2. Meeuwenplaat kon vervolgens opnieuw de leiding nemen. Laakkwartier kon toch nog een punt pakken. Uit een scrimmage was Conor Coward trefzeker: 3-3.