Veel regioclubs zoeken tijdens winterstop zon op

||

Veel clubs uit de regio Haaglanden hebben inmiddels een trainingskamp geboekt voor tijdens de winterperiode. Aardig wat clubs hebben gekozen voor een trainingskamp in Zuid-Europa, in het bijzonder voor Spanje en Portugal. Voor Zuid-Europa hebben inmiddels – volgens onze informatie – zeventien clubs uit de regio Haaglanden met hun seniorenselectie geboekt.

De clubs hebben geboekt via onze partner Trainingskampen.nl. Clubs die nog interesse hebben kunnen nog snel reageren op de superdeal voor het Spaanse Belamadena (zei elders op deze site).

Spanje

In Zuid-Spanje verblijven onder meer Westlandia (zo), SVC’08, Graaf Willem II/VAC, Wippolder, PGS/Vogel, RKDEO, sv Den Hoorn, Duindorp SV, Full Speed, sv Honselersdijk, Quintus, VUC en mogelijk ook nog DSO.

Noordelijker in Spanje verblijven tijdens de winterstop Wilhelmus (Barcelona) en FC Zoetermeer (Callela).

Portugal

Naar Portugal (Algarve) trekken Schipluiden en Vitesse Delft.

Nederland

Natuurlijk zijn er ook clubs die dichter bij huis blijven en geboekt hebben voor een trainingskamp of -weekend in Nederland, zoals Blauw Zwart, DHC, Forum Sport, Forum Sport-vrouwenteam), KMD, ODB, SEV, FC ’s-Gravenzande en TAC’90.

Dan zijn er nog clubs die in onderhandeling zijn met Trainingskampen.nl. Duidelijk is dat de animo groot is en veel locaties vol lopen, alsmede ook de vliegtuigen.

Haaglanden Voetbal TV

Haaglanden Voetbal zal ook in januari 2022 weer diverse clubs gaan volgen tijdens hun verblijf in Zuid-Spanje, met name in de omgeving van Torremolinos/Benalmadena en Marbella. Dagelijks brengen wij dan informatie (met foto’s) van de clubs op trainingskamp op deze website en diverse clubs zullen wij ook met de TV-camera volgen voor onze TV-programma’s in januari op het TV-kanaal van Den Haag FM (te zien in de gehele regio Haaglanden). Van diverse clubs maken wij dan een aparte TV-film, die uiteraard ook op deze website vertoond zal worden. Deze week gaan wij bekijken welke (in principe zes) clubs wij kunnen gaan volgen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder