Excelsior Maassluis speelt afscheidsduel voor vijf spelers

Komende zaterdag, na het duel van het eerste elftal tegen Jong Sparta, zal er bij Excelsior Maassluis een speciale afscheidswedstrijd worden gespeeld voor Robin van der Ende, Stephan Kruithof, Sefa Kurt, Daan Smith (foto) en Jeremy Moreno.

Deze spelers verlieten na lange tijd de club of stopten als actief voetballer en verdienen voor hun inzet en bewezen diensten een mooi afscheid, zo redeneert Excelsior Maassluis. Om 19.00 uur zal voor het vijftal, dat bij elkaar bijna duizend officiële wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld, op het hoofdveld de afscheidswedstrijd beginnen.

Onder leiding van de trainersduo´s Jeroen Rijsdijk/Barry de Vreede en John de Wolf/Arjan Verhagen zullen vele (oud-)spelers van de club acte de présence geven op Sportpark Dijkpolder.

Na de wedstrijd, die twee keer twintig minuten zal duren, zullen er diverse festiviteiten plaatsvinden en is er aansluitend een feestavond die tot 23.00 uur duurt. Voor belangstellenden is de avond gratis te bezoeken, maar dient er wel een geldige QR-code bij de ingang getoond te kunnen worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder