Verzorger Ruben Mohan van RAS overleden

De vereniging RAS bereikte tot haar grote ontsteltenis woensdagavond laat het bericht dat Ruben Mohan is overleden. Hij was een icoon binnen de vereniging en was sinds vijftien jaar als verzorger betrokken bij RAS.

Het bestuur van RAS karakteriseert Ruben Mohan als volgt: een aimabel en warm persoon, die, mede door zijn humor en eeuwig optimisme, de harten van veel mensen binnen de club heeft weten te raken. Een man die iedereen in zijn waarde liet en voor wie iedereen respect had.

Mohan was de laatste jaren wat aan het tobben met zijn gezondheid, maar het leek juist de afgelopen tijd weer wat beter te gaan. Woensdagavond was hij, voor het eerst sinds lange tijd, juist weer op de club. Hij straalde, was echt blij dat hij er was en glom van trots dat de club zo goed draaide. Hij had alweer grote plannen voor de jeugd en sprak hierover met bestuursleden en trainers. Bij het verlaten van het terrein aan de Alberdastraat zakte hij plotseling ineen. Reanimatie mocht niet meer baten. Ruben Mohan mocht slechts 69 jaar oud worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder